Loading... Please wait...

Newsletter


Termeni si conditii

Magazinul onine www.powerlaptop.ro este proprietatea SC EMPORIS NETWORKS SRL. RO29823056 str. Sachelarie Visarion nr 13A

SC EMPORIS NETWORKS SRL detine dreptul de proprietate intelectiala (copyright) asupra numelui si intreg continutului site-ului.

Prin continut se intelege, text, grafica, logo-uri si orice alte elemente prezente pe site-ul www.powerlaptop.ro si nu poate fi copiat, modificat sau folosit decat cu acordul scris prealabil al SC EMPORIS NETWORKS SRL. Brandurile prezentate pe site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.


Produsele originale vor fi semnalate cu "Original", iar produsele compatibile cu produsele originale vor fi marcate cu "Compatibil"
Imaginile produselor pot diferi de produsele in sine, datorită modificării caracteristicilor de către producători.
SC EMPORIS NETWORKS SRL face tot posibilul sa mentina la zi descrierea si pozele produselor prezente pe site. Totusi, acestea au caracter pur informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.
SC EMPORIS NETWORKS SRL isi rezerva dreptul de a le modifica fara o notificare prealabila.

 

 

În momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus, cat si cu conditiile din paginile urmatoare: