Loading... Please wait...

Newsletter


Modalitati de plata

Alege modalitatea preferata de plata a comenzii plasate pe Power Laptop

 

 

I. Plata Ramburs

Daca doresti livrarea produselor prin curier si vrei sa platesti cash la livrare trebuie sa selectezi “RAMBURS” ca metoda de plata. Curierul iti preda coletul impreuna cu chitanta de incasare a banilor.

II. Plata Card / In 3 rate ( plata in rate este momentan suspendata )

Daca doresti sa achiti produsul chiar in momentul plasarii comenzii o poti face selectant “Plata Card” in pasul de selectare a metodei de plata. Completezi datele de facturare si de livrare si apesi pe butonul plaseaza comanda. Vei fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului nostru de plati. Daca introduci datele unui card care suporta plata in rate, poti selecta numarul de rate ( maxim 3 ) in care se va imparti plata . Nu o iti va fi perceput niciun comision pentru plata in rate.

Datele personale si ale cardului vor fi introduse in siguranta si nu se vor stoca local de catre PowerLaptop sau de catre procesatorul de plati. Atat site-ul PowerLaptop.ro cat si site-ul MobilPay.ro ( procesatorul de plati ) sunt securizate SSL printr-un certificate COMODO CA Limited 128 bits.

 

III. Plata Cash/Card la sediu

Daca doresti sa ridici produsul de la noi si nu l-ai achitat online cu cardul, poti selecta plata cash / card la sediul nostru. In momentul ridicarii produsului, la pasul de facturare vei fi intrebat de catre un reprezentat PowerLaptop daca doresti sa achiti cash sau card. Acceptam orice tip de card cu sau fara PayPass .