Loading... Please wait...

Newsletter


Garantie

 

Atentie! Garantia pentru touchscreen-uri si ecrane de tablete sau telefoane se acorda doar daca montajul a fost efectuat in service specializat. Se recomanda testarea produselor inainte de lipirea cu adezivi!

Garantia produselor se asigura la sediul SC EMPORIS NETWORKS SRL (www.powerlaptop.ro) prin repararea sau inlocuirea produsului in cauza in max 30 zile lucratoare. 
Produsul trebuie prezentat in ambalajul original si insotit de certificatul de garantie.

 

Daca produsul nu se poate aduce in stare de functionare in termenul specificat, clientul are dreptul sa solicite restituirea banilor sau inlocuirea produsului cu un alt produs cu aceleasi specificatii, sau cu specificatii superioare si ahitarea unei diferente.

 

Pierderea certificatului de garantie sau deteriorarea elementelor de identificare a produsului  (serie, nr de identificare) atrage pierderea garantiei

 

Garantia se pierde si in urmatorele cazuri:

  • produsul prezinta urme de lovituri, crapaturi, ciobiri etc
  • produsul a fost utilizat in conditii neadecvate (tensiune de alimentare necorespunzatoare, praf, umiditate, temperaturi extreme)
  • aspra produsului s-au efectuat interventii soft / hard de catre persoane / firme neautorizate de SC EMPORIS NETWORKS SRL (www.powerlatop.ro)

 

ATENTIE!

Pentru echipamentele aduse in service clientul se obliga sa ridice echipamentul in termen de 30 de zile din momentul comunicarii telefonice sau prin email a solutionarii problemei. Dupa trecerea celor 30 de zile, se va percepe o taxa de depozitare de 3 lei pe zi. Daca in termen de 60 de zile clientul nu ridica echipamentul, acesta se va considera abandonat si va intra in posesia SC EMPORIS NETWORKS SRL pentu recuperarea cheluielilor aferente reparatiei