Loading... Please wait...

Newsletter


Diagnoza Gratuita

Orice laptop adus la service-ul nostru, powerlaptop service, beneficiaza de diagnoza preliminara gratuita si se face pe loc. Indiferent daca dupa aflarea costului estimativ al reparatiei doresti sau nu sa repari laptopul, diagnoza ramane gratuita.

Exista cazuri in care defectul laptopului nu se manifesta la diagnoza preliminara si este necesara o diagnoza complexa. Daca dupa aflarea diagnosticului complex si al costului reparatiei nu doresti sa repari laptopul la service-ul nostru trebuie sa achiti o taxa de 80 ron pentru diagnosticarea completa.

 

Diagnosticarea unui laptop dureaza intre 24 si 48 ore. Totusi exista cazuri in care defectul nu se manifesta decat dupa 72 ore. Dupa ce se executa operatiunea de diagnosticare completa putem sti exact care sunt costurile reparatiei si care va fi durata acesteia.

Suntem axati pe repararea laptopului tau, de aceea nu dorim sa fim doar un centru de diagnoza pentru laptopuri. Ne rezervam dreptul ca la un numar de peste 5 laptopuri diagnosticate preliminar si 0 reparate / client sa iti percepem o taxa de 30 ron / diagnoza. Taxa se va anula dupa repararea primului device.