Loading... Please wait...

Newsletter


Cum Comand

Ne bucuram ca te-ai decis sa cumperi de la noi! Ai mai jos afisate modalitatile de comanda acceptate de noi:

 

Comada Rapida

Stim ca nu iti place sa completezi formulare complicate. Asa ca le-am redus la minim! In pagina produsului trebuie sa completezi decat datele tale. Asta e tot ce trebuie sa faci! Dupa primirea comenzii rapide, noi te vom contacta, vom stabilii detaliile finale ale comenzii si iti vom trimite produsul! Simplu!
Formularul de comanda rapida il gasesti in pagina produsului apasand pe butonul "Comanda rapid produsului"

Comanda telefonica

Daca doresti sa scapi in totalitate de completatul forumularelor, ne poti suna la numarul de mai jos. Trebuie sa stii decat modelul laptop-ului tau si componenta dorita, iar noi o vom gasi pentru tine!
Telefoane: 0374.811.573

Comanda cu ajutorul cosului de cumparaturi

Pentru a folosi cosul de cumparaturi, cauta pe site produsul dorit, iar apoi apasa butonul "Adauga in cos". Dupa adaugarea produsului in cos, ai posibilitatea sa iti continui cumparaturile pe site, sau poti finaliza comanda. Va trebui sa completezi un formular cu datele tale complete si comanda va fi lansata!

Atentie! O comanda se cosidera ferma si acceptata de catre SC EMPORIS NETWORKS SRL, doar dupa confirmarea telefonica de catre un operator. De obicei, confirmarea se face in maxim 12h de la lansarea comenzii.