Loading... Please wait...

Newsletter


Conditii retur

Daca ai cumparat facil, la PowerLaptop returnezi facil!

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar cumparatorilor persoane fizice (detalii in OUG Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative)

Astfel, Cumparatorul are dreptul să notifice in scris Vanzatorul că se retrage dintr-un contract la distanta fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Acest serviciu expira in termen de 14 zile de la :

- Ziua in care ai intrat in posesia fizica a ultimului produs comandat sau a ultimei piese comandate, in cazul in care ai comandat mai multe produse care au fost livrate separat;
- Ziua in care ai intrat in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese comandate, in cazul in care comanda consta in mai multe produse livrate din mai multe loturi, pe rand;

Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, în ambalajul original complet si cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original. Verifica ca produsul sa nu fe protejat de parole setate de catre tine si sa nu nu contina nicio data cu caracter personal.

Cazuri de retur:

Produsul comandat a fost livrat si intre timp te-ai razgandit:

Ai comandat un produs, dar nu il mai doresti? Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri la nr 0374811573 pentru a stabili detaliile unui retur. Poti primi banii pe produs inapoi sau poti comanda alt produs de aceeasi suma. In acest caz iti vom returna in cont intreaga suma platita. Costul de retur este de 30 lei si este suportat de catre tine. In cazul in care produsul ajuns la noi nu se mai afla in starea intiala (ambalaj deteriorat, produsul are urme de folosire) si nu este vandabil ca produs nou, se mai poate retine o taxa pentru readucerea la starea initiala a produsului.

In comanda a fost livrat alt produs decat cel comandat:

In cazul in care ai comandat un produs insa, din neatentie, colegii de la depozit au trimis catre tine alt produs (1% cazuri) iti vom trimite produsul corect, tu urmand sa returnezi curierului primul produs primit. Costurile de transport in acest caz vor fi suportate de noi in totalitate. Te rugam sa te asiguri ca produsul prmit gresit este ambalat corespunzator in momentul in care il predai curierului.

Ai plasat comanda pentru produsul gresit:

Daca ai plasat o comanda pentru un produs si constati ca nu este compatibil cu device-ul tau, te putem ajuta! Ia legatura cu un consultant Power Laptop la nr 0374811573 si te vom ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie. O sa primesti alt produs in schimb sau iti vom returna banii intr-un cont bancar. In acest caz tu trebuie sa suporti costurile de transport tur-retur. In cazul in care produsul ajuns la noi nu se mai afla in starea intiala (ambalaj deteriorat, produsul are urme de folosire) si nu este vandabil ca produs nou, se mai poate retine o taxa pentru readucerea la starea initiala a produsului.

 

Produsul a ajuns deteriorat:

In cazul in care un produs a ajuns deteriorat (inclusiv ambalajul in care este livrat) te rugam sa mentionezi curierului care efectueaza livrarea sa intocmeasca un proces verbal de deteriorare colet. Contacteaza Power Laptop la nr. 0374811573 . Iti vom face o cerere de ridicare si te rugam sa trimiti coletul primit impreuna cu procesul verbal de deteriorare intocmit de curier sau o poza cu el.
In acest caz vom suporta toate costurile tur retur, urmand ca firma de curierat sa ne returneze costul deteriorarii produsului livrat.

Conditii de retur pe care trebuie sa le respecti:

• În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat.
• Produsul trebuie sa fie in ambalajul original.
• Daca produsul sau ambalajul acestuia prezinata urme de deteriorare hard cat si soft ne rezervam dreptul diminua suma returnata cu contravaloarea prejudiciului adus produsului – taxa pentru refurbished
• SC EMPORIS NETWORKS SRL iti va restitui contravalorea produsului in cel mult 14 zile de la acceptarea returului, intr-un cont bancar.
• Returnarea produselor se face prin Fan Courier, Urgent Cargus, sau GLS. Poti contacta curierii la urmatoarele numere de telefon:

-Fan Courier: 021.9336

-Urgent Cargus: 021.9330

-GLS+40 269 501900
• Returnarea produselor NU SE FACE PRIN POSTA ROMANA! COLETELE EXPEDIATE PRIN POSTA ROMANA NU VOR FI RIDICATE!
• Daca nu doresti sa trimiti produsele prin curier le poti returna in timpul programului de lucru la sediul din str. Sachelarie Visarion nr 13A . Banii se vor primi dupa caz pe loc ( pentru produsele achitate cash la sediu ) sau intr-un cont bancar pentru produsele achitate la livrarea coletului.
• Pentru returnarea banilor, este necesar sa trimiteti un email pe adresa facturare@powerlaptop.ro care sa contina CONTUL BANCAR si TITULARUL CONTULUI in care se vor restitui banii!

 

Nu acceptam retururi in urmatoarele cazuri :

- Termenul de 14 zile legale a expirat conform explicatiilor anterioare;
- Subansamblele urmatoare: display telefon, ansamblu telefon, display tableta, ansamblu tableta, sticla tableta, touchscreen tableta, touchscreen telefon, capac baterie telefon, tastatura laptop printere sub palmrest, nu mai sunt in starea in care au fost livrate si prezinta urmatoarele defecte : lipici / adezivi / polimeri pe suprafetele de contact ( a fost incercata montarea lor inainte de testare) , urme de folosinta, folie de protectie dezlipita. Practic aceste subansamble trebuie sa poata fi revandute ulterior de catre vanzator.
- Oricare dintre produsele returnate, din orice motiv ( mai putin cazul deteriorarii in urma transportului dovedit cu procesul verbal intocmit de curier ) nu trebuie sa prezinte urme de uzura, de folosinta, zgarieturi, si orice alt defect de natura tehnica si vizuala care ar putea duce la imposibilitatea de a mai fi vandute, chiar daca s-ar retine taxa de refurbished.
- Nu se pot returna folii pentru tablete, telefoane moble , ecran laptop doar daca nu le-ai folosit;
Adresa pentru retur:

Sc Emporis Netorks SRL ( Power Laptop ) str. Sachelarie Visarion nr 13A sector 2 Bucuresti 0374811573