Loading... Please wait...

Newsletter


Conditii Retururi

   

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar cumparatorilor persoane fizice (detalii in O.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative)

 

Astfel, Cumparatorul are dreptul să notifice in scris Vanzatorul că se retrage dintr-un contract la distanta fara a preciza motivele, in termen de 14 zile incepand din ziua in care Cumparatorul, sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produsului.


Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, în ambalajul original complet si cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original.

 

Cumparatorului i se va rambursa contravaloarea produsului ,excluzand taxele de livrare, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea de catre Cumparator, a altei modalitati de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de Vanzator, in maxim 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Vanzator. Suma va fi rambursata intr-un cont bancar pe care clientul este obligat sa il furnizeze in momentul returnarii produsului.

 

 

Returnarea se poate face cu respectarea urmatoarelor conditii:

  • În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat
  • Cheltuielile de transport sunt suportate de de client
  • Produsul trebuie sa fie in ambalajul original
  • Daca produsul sau ambalajul acestuia prezinata urme de deteriorare hard cat si soft ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a acestuia
  • SC EMPORIS NETWORKS SRL iti va restitui contravalorea produsului in cel mult 14 zile de la acceptarea returului
  • Returnarea produselor se face prin Fan Courier, Urgent Cargus, sau GLS
  • Returnarea produselor NU SE FACE PRIN POSTA ROMANA! COLETELE EXPEDIATE PRIN POSTA ROMANA NU VOR FI RIDICATE!
  • Pentru returnarea banilor, este necesar sa trimiteti un email pe adresa facturare@powerlaptop.ro care sa contina CONTUL BANCAR si TITULARUL CONTULUI in care se vor restitui banii!