Loading... Please wait...

Newsletter


Cele mai cunoscute branduri pentru care magazinul nostru comercializeaza componente

Postat in data de 17th Aug 2018 @ 6:40 PM

In contextul in care fraza “timpul inseamna bani” este, in prezent, mai relevanta ca niciodata, multi romani aleg sa se intereseze si apoi sa cumpere anumite articole in mediul online.

 

Practic, un singur click transforma experienta cumpararii intr-una facila, la indemana tuturor persoanelor, in functie de bugetul pe care il au la dispozitie.

 

Ne-am propus sa oferim clientilor nostri o experienta optima atunci cand ne viziteaza magazinul online aflandu-se in cautarea anumitor componente pentru laptopuri, telefoane sau tablete. In acest sens, am ales sa comercializam unele dintre cele mai cunoscute branduri de telefoane, laptopuri si tablete, pentru ca acesti clienti sa fie satisfacuti. Iata care sunt cateva dintre cele mai cunoscute branduri pentru care magazinul nostru comercializeaza componente!

 

Acer


Acer este o companie originara din Taiwan, care a fost infiintata in anul 1976. Dupa HP, aceasta firma are meritul de a fi al doilea furnizor de pe glob cu cel mai mare numar de PC-uri vandute. In privinta laptopurilor, Acer s-a lansat si in acest domeniu din anul 1997.

 

Allview


In prezent, se poate observa cum aceasta marca devine tot mai populara pentru clientii care doresc sa achizitioneze smartphone-uri, dar nu doresc sa se orienteze catre firma care se pozitioneaza in top, si anume Samsung.In acest sens, multi clienti pe care ii avem sunt interesati de componente pentru telefoanele Allview.

 

Asus


Asus este o companie infiintata tot in Taiwan. In prezent, este unul dintre primii trei producatori de notebook-uri la nivel mondial. La Power Laptop comercializam, de asemenea, si primii doi competitori ai firmei Asus, si anume Apple si Dell.

 

Samsung


Samsung a stiut cum sa se pozitioneze in topul brandurilor de smartphone-uri. In ciuda anumitor fluctuatii si a unor “erori” interne, a stiut cum sa se mentina ca lider in acest domeniu, mai ales printr-un PR bun. Astfel, foarte multi clienti sunt interesati de componente pentru telefoane Samsung, fie ca fac parte din generatiile mai vechi, fie ca sunt telefoane noi. Indiferent de cat de bine avem grija de aceste telefoane, uneori se intampla inevitabilul si atunci este necesar sa inlocuim display-ul. 

 

Huawei


Alaturi de Samsung, se poate spune ca Huawei este un lider de piata in ceea ce priveste industria smartphone-urilor cu sistem de operare Android. Foarte multi clienti pe care ii avem sunt interesati in mod constant de achizitionarea de componente compatibile cu aceasta marca.

 

HP


Cand spui HP, te gandesti instant la unul dintre liderii in industria producerii calculatoarelor personale, laptopurilor, imprimantelor etc. Anual, clientii nostri sunt interesati de achizitionarea componentelor compatibile cu prodsuele HP. 

 

BlackBerry


In acest “boom” al telefoanelor smart, exista totusi romani care isi doresc sa foloseasca in continuare un telefon cu tastatura de tipul QWERTY, iar marca BlackBerry este lider in domeniu. De aceea, comercializam si componente compatibile cu aceasta marca.

 

Indiferent de ce componente alegi, in functie de marcile pe care le detii, scopul nostru este sa iti livram produse de calitate in cel mai scurt timp posibil.